Coneix-nos

Una experiència de 30 anys ens avala

Posem a la vostra disposició més de 30 anys d’experiència de Jaumot Economistes i Associats en assessorament fiscal, laboral, comptable i mercantil per a particulars, autònoms i empreses.

jaumot

La nostra missió i valors

Els empresaris, ja siguin en forma d’autònoms o de petites empreses, en moltes moments per la necessitat de supervivència en la primera etapa de vida, concentren els seus esforços en l'aspecte comercial, relegant el seu departament d'administració i finances a un segon pla.

I una vegada assegurada la seva supervivència, necessiten una organització administrativa que proveeixi la informació necessària per ajudar a rendibilitzar les operacions comercials i el creixement.

En aquestes dues etapes, poques es poden permetre la incorporació en plantilla d'un perfil amb prou experiència per organitzar el sistema administratiu i controlar les finances, però els hi seria de gran utilitat comptar amb un professional qualificat que, mitjançant la prestació dels seus serveis a hores convingudes, pugui assessorar, implantar i consolidar un sistema eficaç que proporcioni a Gerència informació veraç i sobretot útil, tant en contingut com en temps.

Contacta'ns ara

Demana una consulta gratuïta amb nosaltres

Contacta’ns i t’assessorarem en els serveis que la teva empresa necessita. Pressupostos econòmics, ràpids i gratuïts